Over ons


Persoonlijk advies

op maat


In deskundige handen bij Janiek Konter


Twee deuren naast de bekende palingrokerij in Vollenhove run ik een goedlopende trimsalon. Ik heb altijd al wat gehad met dieren, vooral met honden. Vanuit mijn passie en enthousiasme voor het vak heb ik alweer een jarenlange ervaring weten op te bouwen. Ervaring die ik graag wil delen met mijn klanten.

Deze sterke voorliefde blijkt ook wel uit het feit dat ik met een viervoeter al aan menig show heb meegedaan. En niet onverdienstelijk, want ik kan met trots zeggen dat ik al de nodige prijzen heb mogen ontvangen.


Iedere hond heeft zijn eigen karakter en persoonlijkheid. Wij stemmen ons advies en de behandelingen af op iedere individuele situatie, ooi gelet op leeftijd en eventuele medische achtergrond.

Vakkundig en vertrouwd


Trimsalon Janiek is gediplomeerd vanuit het Huisdier Kennis Instituut (HKI), speciaal voor ondernemers en medewerkers in de dierenbranche. Daarnaast zijn wij lid van ABHB, deze Algemene Belangenvereniging voor het HondentoiletteerBedrijf is de Nederlandse vakvereniging van gediplomeerde hondentrimmers.

Tips voor het langsbrengen


Laat uw hond goed uit voor u hem naar de trimsalon brengt. De behandeling zal enige uren in beslag nemen en het is vervelend als de hond zijn behoefte zolang op moet houden.
Tot ziens in Vollenhove!